Forum Teamu w grze Track Mania .:MoV:.
Witamy wszystkich!!!!
Zaczęło się od tego, że lider Teamu MoV zrobił sobie nick: MoV Mocny. Następnie o Track Mani dowiedział się kolega Mocnego i nazwał się: MoV Surowy. Poźniej grali sobie na serwerze i ni z gruszki ni z pietruszki Mov Mocny, spytał się Psycho czy chce dojśc do mov-ów. Zgodził się i do tego do temu wstąpił kolega Psycha - Camper. W tym samym czasie... ... Do teamu doszedł M@ro. Wszyscy dostali początki Mov i powstał Team. Jak widać zaczęło się niepozornie, a udało się zrobić team.
Po prostu : "Niby nic, a tak to się zaczęło"
Mover napisał:
Witamy wszystkich!!!!
Zaczęło się od tego, że lider Teamu MoV zrobił sobie nick: MoV Mocny. Następnie o Track Mani dowiedział się kolega Mocnego i nazwał się: MoV Surowy. Poźniej grali sobie na serwerze i ni z gruszki ni z pietruszki Mov Mocny, spytał się Psycho czy chce dojśc do mov-ów. Zgodził się i do tego do temu wstąpił kolega Psycha - Camper. W tym samym czasie... ... Do teamu doszedł M@ro. Wszyscy dostali początki Mov i powstał Team. Jak widać zaczęło się niepozornie, a udało się zrobić team.
Po prostu : "Niby nic, a tak to się zaczęło"
Fajnie to sformułowałeś xD
heh pamietam to ;P przed wstąpieniem do MoV nick miałem taki PSYCHO czy jakoś tak ;)
Psycho napisał:
heh pamietam to ;P przed wstąpieniem do MoV nick miałem taki PSYCHO czy jakoś tak
Jak można nie pamiętać. To chyba było gdzieś rano no nie?? Ja z mocnym sobie jeździlśmy a potem ty wszedłeś. I właściwie to od ciebie się zaczęł Team. ;D
Ostatnio edytowany przez Surowy (2010-08-25 13:14:20)